2018 Kia Yeni Stonic Canlı Görselleri Yayınlandı, Fiyat Listesi Tahmini

Yeni Kia Stonic, Amsterdam’ da örtüsünü kaldırdı.
23-06-2017 09:14 - 19915 Okundu

Son yıllarda sedan ya da hatcback modellerden çok tanıtımını gördüğümüz suv segmenti, yeni modeller ile genişlemeye devam ediyor.

İlk başta büyük suv modelleri ile piyasaya giriş yapan markalar, şimdi ise biraz daha küçük suv modelleri tasarlamaya başladılar.Bu markalardan birisi de Kia. Sorento ve Sportage gibi modellerin ardından ölçüleri biraz daha küçülten Kia, yeni crossover modeli Stonic’ i tanıttı.

Yenilenen Rio ile aynı platform üzerinde geliştirilen Yeni Stonic, dış tasarımında plastik kaplamaları ve tavandaki raylar ile dikkat çekiyor.

Ön bölümde Kaplan Burnu tasarımını kullanan Kia, far sistemini gayet iyi giydirmiş diyebiliriz.Ayrıca 20 farklı renk kombinasyonu da aracı kişiselleştirme konusunda gayet iyi.

İç bölümde ise açıklanana göre kendi sınıfının en iyi omuz mesafesi sunuluyor.Ayrıca kaliteli malzemeler ve işçilik ile geldiği belli olan Stonic, Apple Acarplay, Android Auto ile uyumlu bilgi-eğlence ekranına sahip.

2018 Kia Stonic Motor Seçenekleri;

1.0 benzinli 116 hp
1.25 benzinli
1.4 benzinli ve
1.6 dizel.

Yeni Stonic fiyatları bize göre 80 bin dolaylarından başlayacaktır. Abisi Sportage modeeli 89 bin TL fiyat etiketi ile satışta olduğundan dolayı, döviz kurunda çok büyük bir değişlik olmaz ise fiyatlar 80-85 bin civarlarından başlayacaktır.

Görselleri aşağıdan inceleyebilirsiniz.