2018 Nissan Kicks Fiyatı Belli Oldu, Güle Güle Juke

Nissan, Kicks modeli ilk olarak Amerika’ da satışa sunuyor. Juke modelinin yerine getirilen 2018 Nissan Kicks, 17.990 dolar gibi düşük bir fiyat etiketine sahip.
09-05-2018 09:51 - 14132 Okundu

Nissan’ın en uygun fiyatlı crossover'ı olacak şekilde tasarlanan Kicks, X-trail' in altında  konumlandırıldı.Yeni model Chevrolet Trax, Honda HR-V ve Ford EcoSport gibi modellerle yarışacak.Yeni Kicks, rakiplerinden neredeyse 2 bin dolar daha ucuz olarak geldi ve rakiplerine göre de daha iyi bir performans sunuyor.

Nissan, detaylı teknik özellikleri yayınlamadı ancak giriş seviyesi olan Kicks S, 16 inçlik çelik jantlar, tavan rayları ve otomatik farlarla donatılacak.Crossover ayrıca üç USB bağlantı noktasına, Bluetooth bağlantısına ve otomatik acil durum fren sistemine sahip.

Orta seviye Kicks SV ise 19.690 dolardan başlayan fiyat etiketine sahip.17 inçlik alüminyum jantların yanı sıra gövde rengi aynaları ve kapı kolları ile daha donanımlı bir paket.İç mekanda otomatik klima kontrol sistemi, Android Auto ve Apple CarPlay uyumlu 7.0 inçlik bilgi-eğlence sistemi, kör nokta uyarı sistemi, arka çapraz trafik uyarısı ve Nissan Intelligent Key sistemi yer alıyor.

En donanımlı paket olan Kicks SR ise farklı tampon tasarımına, bagaja monte edilmiş bir spoylera, koyu krom ızgaraya, sis farlarına, entegre dönüş sinyallerine sahip siyah aynalara sahip.

İç mekanda ise deri sarılı direksiyon simidi ve özel kumaş döşemeler ile biraz daha sportif bir model ile karşılaşıyoruz.

Tüm Kicks modellerinde 125 hp ve 155 nm tork üreten 1.6 litrelik dört silindirli ünite görev yapıyor.Otomatik vites ile kombine edilen bu ünite, önden çekişli olarak satışa sunuluyor.