2018 Nissan Qashqai Fiyat Listesi Ne Olur-Daha Yüksek Performans

2018 Nissan Qashqai, 2017 Cenevre motor fuarında tanıtıldı.
28-03-2017 11:41 - 21706 Okundu

2018 Nissan Qashqai Cenevre'de yeni özellikleri ile birlikte tanıtıldı.Fiyat listesi ise sene ortasına doğru açıklabilir.

Qashqai, ilk neslinden bu yana kendini oldukça geliştirdi.Ayrıca şimdi daha büyük, daha rahat ve daha iyi görünüme de sahip oldu.Daha büyük boyutlarla birlikte daha yumuşak bir süspansiyon sistemi de yeni Qashqai'e eklendi.

Yeni model, selefinde kullanılan aynı platformu dayanıyor.Fakat bu sefer daha uzun bir dingil mesafesi ile karşılaşıyoruz.

Şuan resmi olarak açıklanmasa da Tiguan modelinde olduğu Yeni Qashqai de 7 koltuklu versiyon ile gelebilir.Fakat dediğimiz gibi şuan bu durum sadece söylenti niteliğinde.

Selefine göre çok büyük bir tasarım değişikliği ile gelmeyen 2018 Nissan Qashqai' nin daha modern bir tasarıma sahip olduğunu da söylemeden geçemeyiz.Yeni bir ızgaranın yanı sıra yeni far seti de kullanılmış.Bu değişiklikleri sevdiğimiz de belirtmekte fayda var.Arka kısımda ve jantlarda da değişikliğe uğrayan 2018 Nissan Qashqai, yeni boya seçenekleri ile daha çok kişiselleştirilebilecek.

İç bölümde yeni bir bilgi-eğlence sistemi bi biraz daha iyi malzemeler hariç diğer herşey selefi ile aynı gelecek.

2018 Nissan Qashqai 'nin selefi ile aynı motorları kullanmaı bekleniyor. Yalnızca 7 kişilik versiyonda 1.6 benzinli ve 1.6 dizel olması bekleniyor.

2018 Nissan Qashqai fiyatı henüz belli değil.Tahminler selefine yakın olacağı yönünde.Fiyatları açıklandığında haberimizden takip edebilirsiniz.