2018 Nissan Yeni Kicks Özellikleri Açıklandı, Fiyatı Nedir?

Küçük suv, Juke modelinin yerine geçebilir.
01-12-2017 08:24 - 13675 Okundu

2017’ nin son aylarında otomotiv sektörü los Angeles Fuarı ile hareketlendi. Nissan’ da yeni modeli Kicks ile küçük suv pazarındaki payını arttırmak istiyor.Yeni model, büyük ihtimal Juke modelinin yerine getirilecek.

Juke modeline göre biraz daha şık bir model olan 2018 Kicks, keskin çizgileri ve yuvarlak hatlar ile farklı bir tasarıma sahip.Ön bölümdeki panjur da modele farklı bir hava katmış.Yollara 16 inçlik jantlar ile çıkan model, isteğe göre 17 inç alüminyum jantlar ile de satın alınabilecek.

Çfit gövde rengi ile rakiplerinden sıyrılan modelde toplam 5 farklı renk kombinasyonu ve 7 farklı renk seçeneği bulunuyor.Diğer Japon markalarında olduğu gibi Nissan Kicks’te de kişiselleştirilmeye önem verilmiş.

Dış tasarımdan iç mekana geçtiğimizde ise biraz daha sade bir tasarım ile karşılaşıyoruz.Göterfe paneli, 7 inçlik dokunmatik ekran, 360 derece kamera, kör nokta uyarı sistemi, led iç aydınlatmalar, Bose ses sistemi, Apple Car play, android auto, acil fren sistemi gibi özellikler dikkat çekiyor.

Gelelim motor seçeneklerine. 127 beygirlik 156 nm tork üreten 1,2 litrelik motor görev yapıyor.Ancak Avrupa pazarında 1,5 litrelik dizel ünite de seçenekler arasında yer alacak.

Nissan Juke satın almak isteyenlere bir uyarı da bulunalım.Bu model, büyük ihtimalle Juke modelinin yerine getirilecek.Bu nedenle Juke modelinin üretimi durdurulabilir.