2018 Volkswagen Amarok Dark Label Fiyatı Belli Oldu

Amarok, Frankfurt Fuarı'na konuk oluyor.
06-09-2017 12:29 - 20720 Okundu

Volkswagen, Frankfurt Otomobil Fuarı'nda iki yeni Amarok versiyonu getiriyor.Bu versiyonlardan birisi konsept olan Aventura Exclusive ikincisi ise Dark Label.

Turmeric Sarı adı verilen yeni bir gövde rengi ile tanıtılan konsept,19 inçlik tekerleklere sahip.Ön bölümde bi-xenon farlar ile donatılan Aventura Exclusive, kasası üzerinde su geçirmez ve alüminyum görünümlü kapağa sahip.Aynı şekilde gövde altı koruması da dikkat çeken bir diğer detay.

İç mekana geçtiğimizde ise lüks bir ortam ile karşılaşıyoruz.Mercedes X Serisi'ne rakip bir iç mekan sunan konsept, geri görüş kamerasına, sarı deri döşemelere, elektrikli ön koltuklara, deri direksiyon simidine ve siyah tavan kaplamasına sahip.

Gelelim bu konseptin kalbinde yatan motora. 3.0 litrelik V6  dizel ünite ile hayat bulan konsept, 258 hp güç üretebiliyor.Makismum tork değeri ise 550 nm.

Dark Label versiyonun kaputunun altında ise 3.0 litrelik 204 hp ünite bulunuyor.6 ileri manuel ve 8 ileri otomatik vites ile kombine edilen bu üniteye sahip versiyon 33 bin Euro fiyat etiketine sahip olacak.