2018 Volkswagen Golf Sportsvan Fiyatı, Özellikleri Açıklandı

2018 Volkswagen Golf Sportsvan, Frankfurt öncesi tanıtıldı.
21-08-2017 13:58 - 17556 Okundu

Yenilenmiş halojen farlar, isteğe bağlı tam led farlar ve led gündüz farları ile modern bir havaya giren 2018 Volkswagen Golf Sportsvan, tüm versiyonlarında led arka farlara sahip. 16 ile 18 inç arasında değişen 5 yeni alaşım jant seçeneği bulunuyor.Dış tasarımda ayrıca Cranberry Red adı verilen kırmızı gövde rengi de tercih edilebiliyor.

Kapıyı açtınızda, yeniden tasarlanan deri-kumaş döşemeler sizi karşılıyor.Bununla birlikte, en önemlisi Discover Pro radı ve navigasyon sisteminin eklenmesi.Golf’ te kullanılan bilgi eğlence ekranı bu modelde 9.2 inç olarak karşımıza çıkıyor.Ayrıca daha iyi bir dokunmatik ekran ve grafikler ile.

2018 Volkswagen Golf Sportsvan, üç TSI ve iki TDI motor ile satışa sunuluyor.Motor seçenekleri ile henüz açıklanmadı.Fakat büyük ihtimal Golf’te kullanılan üniteler bu modelde de olacaktır.

Bir aile otomobili olan Golf Sportswan, Traffic Jam Assist sistemi sayesinde 60 km/s hıza kadar hızlanma ve frenlemeyi kendi yapabiliyor.Diğer güvenlik özelliklerinde ise park yardımcısı, yaya izleme ve şehiriçi acil durum frenleme sistemi yer alıyor.

2018 Volkswagen Golf Sportsvan satışları bu sonbaharda Almanya’da başlayacak.Daha sonra ise diğer pazarlara giriş yapacak.Bakalım yeni modeli yeniden Türkiye pazarında görebilecekmiyiz.Fiyatlar, yeni Golf ile benzer bir politika ile belirlenecek.Sizce bu modelin fiyatları ne kadardan başlamalı? Yorumlarınızı aşağıdan yazabilirsiniz.