2018 Volkswagen T-ROC Fiyatı Ne Olur, İkinci Video Yayınlandı

2018 Volkswagen T-ROC tanıtımı 23 Ağustos' ta yapılacak.
16-08-2017 08:50 - 22918 Okundu

Volkswagen, yakında tanıtacağı yeni modeli T-roc için yeni bir video yayınladı.

Tiguan' ın altında gelecek olan model, videodan anlaşıldığı kadarıyla keskin çizgilere, farklı bir tasarımı ve birçok yeniliğe sahip. Volkswagen ayrıca modelin sportif bir crossover olacağı ve dört tekerlekten çekiş gibi çeşitli off-road özellikleri ile de donatıldığını açıkladı.

T-roc konseptinden ilham alarak üretim modelini geliştiren Volkswagen, geniş ızgarası ve bu ızgaranın yanlarına entegre edilmiş farları çok iyi kullanmış gibi gözüküyor.Ayrıca gündüz farları ve led ışıklandırmalar da modele farklı bir hava katmış.

İç bölüme dair ipuçları veren 2018 Volkswagen T-ROC, dış tasarım rengi ile eşleşen bir döşemelere ve aksamlara sahip.Ayrıca metalik kapı kolları, çok büyük olmyan bilgi-eğlence sistemi, ortam aydınlatma sistemi de diğer görebildiğimiz iç mekan özellikleri.

Fiyatı büyük ihtimalle tanıtım günü ya da Eylül ayında açıklanacak olan model, bize göre TÜrkiye'de 100 bin TL dolaylarından başlayan fiyatlar ile satışa sunulacaktır. Tiguan modeli Ağustos yaı itibariyle 115 bin TL' den başlayan fiyat etiketine sahip olduğunu da belirtelim.