2019 Aston Martin DBS Superleggera Fiyatı, Teknik Özellikleri

Aston Martin' in en hızlı modeli piyasaya sürüldü.
08-07-2018 23:19 - 22210 Okundu

Asfaltların yeni efendisi olarak lanse edilen DBS Superleggera, Aston Martin' in bugüne kadar geliştirdiği en iyi modellerden birisi olarak görülüyor.Türkiye'de yıl sonu olmadan piyasaya sürülecek olan model, performansı ile göz dolduruyor.

Çift renk kullanımı ve agresif tasarımı ile kendine hayran bırakan bir model olan DBS Superleggera, kaputunun altında twin turbo 5.2 litrelik V12 üniteye sahip. 715 beygirlik bu ünite 900 nm tork gibi yüksek bir değere sahip. 

8 ileri otomatik vites ile kombine edilen ünite, 0-100 km/s hıza sadece 3.4 saniyede ulaşabiliyor. 0-160 KM/S HIZA ise 6.4 sanieye çıkıyor. DBS Superleggera' nın maksimum hızı ise 339 km/s.

Performansı kadar tasarımı ile de beğeni toplayan DBS Superleggera, dört çıkışlı egzoz sistemine sahip. 3 farklı sürüş modu ile geliştirilen model, çift salıncaklı çoklu bağlantılı süspansiyon sistemi sayesinde daha iyi bir yol tutuşu ve zemin geri bildirimine sahip.

KABİN ÖZELLİKLERİ

İçeride ise 360 derecelik kamera,  bilgi eğlence sistemi, navigasyon, Bluetooth, telefon hattı, iPod, iPhone ve USB gibi donanımlar yer alıyor.

FİYAT

Türkiye'de Euro olarak satışa sunulmasını beklediğimiz model, sipariş üzerinde Türkiye'ye getirilecek.Ancak böyle bir modelin fiyatı tahminimize göre 2 buçuk milyonu bulacaktır.