2019 BMW X1 Makyaj Özellikleri

3 senenin ardından yeni yüze sahip bir X1 ile tanışacağız.
05-07-2018 17:24 - 22823 Okundu

Şuan satışta olan BMW X1, üç yıldır yollarda bulunuyor. Ancak Münih'te casus kameraların objektifine takılan X1 prototipi, 2019 yılında yenileneceğini gösteriyor.

Selefi ile karşılaştırıldığında daha fazla konfor ve teknoloji sunacak olan 2019 BMW X1,  rakiplerinin de önüne geçmek istiyor.Özellikle Mercedes ve Audi markalarının önüne geçmek isteyen BMW, yeni modelini oldukça iyi geliştirmesi gerekiyor.

Yeni tamponlar, yeni farlar, yeni arka farlar ve yeni bir ızgara ile gelecek olan 2019 BMW X1, X3 modelinde olduğu gibi 7 şeritli bir ızgaraya sahip.Dinamik görünümünü muhafaza edecek olan model, Audi Q3 ve Mercedes GLA gibi modeller ile rekabet edecek.

YENİ TEKNOLOJİLER

Dış tasarımda olmasa da iç mekanda tamamen yenilenmiş bir 2019 BMW X1 bekliyoruz. Yeni malzemeler, yeni renk seçenekleri, güncellenmiş bir bilgi-eğlence sistemi, geliştirilmiş bağlantı seçenekleri ve daha iyi güvenlik sistemlerine sahip bir model ile karşılaşacağız.Ayrıca X3 modelinde gördüğümüz üç kollu direksiyon da bu modelde kullanılacak.

MOTOR SEÇENEKLERİ

Yeni motor teknolojisi ile daha iyi bir yakıt ekonomisi ve çevreyle dost olan bir model olacak. Ayrıca 88 hp güç üreten bir hibrit motor seçeneği de skalaya eklenecek.Elektrikli üniyenin yanında 221 hp güç üreten bir benzinli motor da yer alacak.