2019 BMW Z4 Kabini Görüntülendi, Fiyatı Ne Olur

2019 BMW Z4 ilk defa bu kadar net görüntülendi.
19-04-2018 12:51 - 17113 Okundu

BMW, geçtiğimiz yıl Z4 konseptini tanıtmıştı. Şimdi de üretim modeli için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Fiyatı ve özellikleri merakla beklenen  2019 BMW Z4' ün tasarımı da oldukça merak konusu.

Casus kamelar, 2019 BMW Z4' ün peşinden gitmeye devam ediyor. Daha önce kamuflajlı olarak kameralara yakalanan 2019 BMW Z4, ilk defa kamuflajsız bir şekilde iç mekanını gösterdi.

Yayınlanan görsellere baktığımızda ilk olarak ekran dikkat çekiyor. Çok işlevsel gibi görünmese de navigasyon verileri ve araç hakkındaki bilgileri bu ekran üzerinden takip edebileceğiz.Solda bir hız göstergesi sağda ise bir takometre de dikkatimizden kaçmıyor.Gösterge panelinde isteğe göre yağ sıcaklığı, yakıt tüketimi gibi özelleştirilebilir bilgiler konulabilir.

Dijital gösterge kümesinin yanı sıra, yeni bir işletim sistemi ile donatılan bilg-eğlence sistemi de bulunuyor.Ancak bu kısım fotoğraflarda gizlenmiş.Fakat bu sistemin biraz daha sezgisel olacağını ve kullanıcı dostu olacağını az çok tahmin edebiliyoruz.Kullanıcılar, bilgi-eğlence sistemini dokunma, ses ve mimik kontrolleri ile kullanabilecekler.

Bilgi-eğlence ekranının altında siyaj kaplamalar ve iki hava çıkışı  dikkat çekiyor.Model aynı zamanda sistemleri harekete geçiren özel ses kontrollerine de sahip.Diğer göze çarpan özellikler arasında, küçük vites, USB bağlantısına ve kablosuz şarj alanına sahip bir saklama alanı yer alıyor.

MOTOR SEÇENEKLERİ

Motor seçenekleri henüz açıklanmadı ancak Avrupa'da 195 beygirlik 320 nm tork üreten dört silindirli motor görev yapacak.Daha güçlü bir motor isteyenler ise 335 hp' lik 3.0 litreik altı silindirli motoru tercih edebilecekler.