2019 BMW Z4 Kırmızı Renk İle Görüntülendi

Patent görsellerinin ardından şimdi de üretim versiyonunun görüntüleri yayınlandı.
13-08-2018 07:46 - 21861 Okundu

BMW’ nin spor modeli Z4, hala örtüsünü kaldırmış değil.Defalarca casus kameralar tarafından görüntülenen Z4’ ün ilk defa üretim versiyonuna ait kamuflajsız görüntüleri paylaşıldı.

Konseptteki birçok tasarım çizgisini üretim versiyonunda da kullanan BMW, geniş böbrek ızgarasını iki ön farın arasında konumlandırmış.Hava girişleri ise konsepte göre biraz daha küçültülmüş.Ancak ön tekerleklerin arkasında da hava girişlerine yer verildiğini belirtelim.

Kabinde ise henüz net bir bilgi olmasa da daha önceki casus fotoğraflara göre yeni 7.0 iDrive bilgi-eğlence sisteminin geleceğini görmüştük.Gösterge paneli de yine yeni BMW modellerinde olduğu gibi Z4 modeline de entegre edilecek.

Kaputunun altında 6 silindirli bir motor ile yollara çıkacak olan 2019 Z4, yeni fren sistemi, adaptif süspansiyonlar ve alçak sürüş yüksekliği ile piyasadaki en iyi performans gösterecen modellerden birisi olacak.

Biraz daha günlük kullanım isteyenler için ise 4 silindirli turbo motor satışa sunulacak. s20i versiyonda 180 hp’ lik, s30i versiyonda 250 hp’ lik üniteler görev yapacak.

Yeni Z4, Ekim ayındaki Paris Otomobil Fuarı’nda görücüye çıkacak..