2019 Ford Mondeo-Fusion Özellikleri Açıklandı

Amerika’da Fusion adı ile satışa sunuluyor.
21-03-2018 08:25 - 20135 Okundu

Ford, Mondeo’ yu yenilememe kararı almak üzeredeydi ancak New York Fuarı’nda makyajlı bir Mondeo tanıtacaklarını açıkladı.

2019 Mondeo, yeni bir ızgara ve bagaj kapağı ile mütevazı bir şekilde elden geçirilmiş bir dış cepheye sahiptir.. Araba ayrıca güncellenmiş sis farları ve yeni LED arka lambaları ile donatılmıştır.

Kabinde ise değişiklikler sınırlı denebilir.Giriş seviyesi standart Co-Pilot360 Protect sürücü destek sistem paketi ile geliyor.Standart özellikler arasında otomatik acil durum frenleme, kör nokta uyarı sistemi, şerit takip sistemi, arka görüş kamera sistemi ve otomatik farlar yer alıyor.

Modelin kalbinde ise 1.5 litrelik Ecoboost motor yer alıyor.Modelde ayrıca 8 inç dokunmatik ekran, sync 3 BİLGİ-eğlence sistemi ve wifi Spot da bulunuyor.Hibrit versiyonda ise 2.0 litrelik motor yer alıyor.

Diğer özellikler arasında; 10 kademeli elektrikli sürücü koltuğu, ısıtmalı ön koltuklar,LED farlar, deri direksiyon, GPS navigasyon, 19 inçlik jantlar, şişme arka emniyet kemerleri, start-stop ve cruise kontrol özellikler bulunuyor.