2019 Kia Telluride Özellikleri Açıklandı

Kia, yeni suv modelinin örtüsünü kaldırdı.
10-09-2018 09:23 - 19415 Okundu

Türkiye ve Avrupa'da satışa sunulmayan bir model olan Telluride, Amerika pazarı için tanıtıldı. 8 kişilik oturma kapasitesine sahip olan model, New York Moda Haftası'nda örtüsünü kaldırdı.

Arazide kullanıma uygun olan 2019 Kia Telluride, dış ve iç bölümlerde doğal ahşap malzemeler ile kaplandı.Ayrıca lüks tasarımı ile ile de dikkat çeken model, kabinde premium bir ortam sunuyor. Deri ve yumuşak malzemelerin yoğun olarak kullanıldığı kabin, orta konsolda büyük bir bilgi-eğlence ekranına sahip. Bu ekranın altında ise fiziksel düğmeler bulunuyor.Bu düğmelerden klima kontrolleri yapılabiliyor ve aracın diğer sistemlerine erişim sağlanabiliyor.

Yola 20 inçlik tekerlekler ile çıkan model, derin sulardan geçmeye yarayan şnorkel teknolojisine bile sahip.Ayrıca özel tamponlar ve gizlenmiş bir vinç de aracın dikkat çeken diğer tasarım detayları.

Konseptinde yer alan far ve ön ızgara tasarımını üretim versiyonunda kullanmayan Kia, bu modelin sadece Amerika ve bazı Orta Doğu ülkelerinde satışa sunulacağıını açıkadı.2019 yılında piyasaya sürülecek olan model, V6 üniteler ile yola çıkacak.