2019 Opel Corsa GSi Fiyatı ve Özellikleri Ne Olur

Açıklama Vauxhall tarafından yapıldı.
22-03-2018 10:46 - 19406 Okundu

Opel’ in İngiltere’ de  satışlarına Vauxhall adı ile devam ediyor.Bu şirketten de yapılan açıklamaya göre Corsa’ nın GSi versiyonu 2018 sonuna doğru tanıtılacak.

Insignia GSi gibi Corsa GSi’ da bir performans aracı olacak. Bu modelin en son 93 yılında üretildiğini de belirtelim.Yani 25 sene aradan sonra yeni Corsa GSi ile tanışacağız.

Yeni Corsa GSi, ön bölümde büyük hava girişlerine ve petek desenli bir ızgaraya sahip olacak.Ayrıca yan bölümlerde karbon görünümlü unsurlar da yer alacak.18 inçlik alaşım jantlar ile yollara tekerlek basacak olan model, süspansiyonlarda ve frenlerde OPC teknolojisini kullanacak.

Kabinde ise Recaro deri döşemeler, deri direksiyon, alüminyum pedallar, Appla Car play, Androit Auto, IntelliLink uyumlu bilgi-eğlence ekranı yer alacak.

Türkiye’de satışa çıkmasını beklediğimiz Corsa GSi, 2019’da Euro kuruna göre fiyatlandırılacak.Bu nedenle şimdiden bir fiyat tahmini yapmamız biraz zor denebilir.Peki sizin için Corsa GSi fiyatları ne kadardan başlamalı? Fiyat tahminlerinizi yorum bölümünden yapabilirsiniz.