2019 Seat Cupra Ateca Fiyatı ve Özellikleri Açıklandı

Cupra artık ayrı bir marka olarak satışlarını gerçekleştirecek.
23-02-2018 09:52 - 20566 Okundu

Seat’ ın performans markası Cupra’ nın yeni modeli Ateca olacak. Standart suv modeline göre biraz daha sportif olacak olan Ateca Cupra, MQB platformu üzerinde geliştiriliyor.

Cupra markarsının ilk modeli olan Ateca Cupra,  VW Group'un turboşarjlı 2.0 litrelik 300PS (296hp) benzinli motoru ile yollara çıkacak. 0-100 mk/s hıza 5.4 saniyede ulaşabilen model 7 ileri otomatik vites ile kombine edildi.Maksimum hızı ise 245 km/s.

Normal, Spor, Bireysel, Kar, Off-road ve Cupra sürüş modlarına sahip olan 2018 Cupra Ateca, sürüş moduna göre süspansiyonlarını uyarlayabiliyor.

Tasarım konusunda da revizyona giden yeni model, sportif tamponları, yen eşikleri, arka spoylerı ve petek ızgarası ile dikkat çekiyor.Ayrıca yeni Cupra logosu da oldukça şık duruyur.19 inçlik alaşım jantlar ve dörtlü egzoz sistemi diğer tasarım özellikleri arasında.

Kabinde ise Alcantara deri, gri dikişler, alüminyum pedallar yer alıyor.Ayrıca anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi, kablosuz şarj cihazı, GSM sinyal yükseltici, 360º  kamera, 8 inçlik bilgi sistemi, dijital kokpit ve daha fazlası bulunuyor.