2019 Seat Tarraco Canlı Görselleri, Fiyat ve Özellikleri

Seat' ın amiral gemisi Tarraco, Paris Fuarında tanıtıldı.
05-10-2018 09:27 - 20722 Okundu

Paris Otomobil Fuarı'nın en dikkat çekici markalarından birisi de Seat oldu. Doğalgaz ile çalışan Arona modelinin yanında Tarraco modelini de tanıtan Seat, böylece suv ailesinin tüm üyelerinin örtüsünü kaldırmış oldu.

Skoda Kodiaq ile rekabet edecek olan 2019 Tarraco,  5 ve 7 kişilik koltuk seçenekleri ile satışa sunulacak. Style ve Xcellence donanım seçenekleri ile gelecek olan model, diğer Seat modellerinde opsiyon olarak verilen led farları ve iç-dış aydınlatmaları standart olarak verecek.

Kaputunun altında 1.5 litrelik ve 2.0 litrelik iki farklı ünite bulunuyor.Bu üniteler sırasıyla 150 hp ve 190 hp gücünde. Dizel cephesinde ise 2.0 TDI görev yapıyor.Bu motorun güç seçenekleri ise 150 hp ve 190 hp.Vites seçenekleri ise motorun hacmine ve çekiş gücüne göre 6 ileri manuel ve 7 ileri DSG otomatik.

Güvenlik özellikleri arasında Adaptive Cruise Control, Kör Nokta Tespiti, Trafik levhası tanıma, Trafik Sıkışıklığı Yardımı , yokuş kalkış ve iniş sistemleri yer alıyor.

Kabinde ise ilk olarak 8 inçlik bilg-eğlence sistemi dikkat çekiyor. İsteğe göre bu ekran 10.25 inç olarak da tercih edilebiliyor.Ayrıca bu sistem hareket teknolojisine de sahip.