2019 Seat Tarraco Fiyat Tahmini, Özellikler Ne Olacak

Seat, suv segmentine olan yatırımlarına devam ediyor.
08-09-2018 12:16 - 16740 Okundu

2016 yılında suv pazarına giriş yapan Seat, Ateca ve Arona modellerinin ardından yeni bir model daha piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Tarraco adını verdiği yeni suv modeli, resmi tanıtım öncesi testlerine devam ediyor. 

Seat SUV ailesinin en büyük üyesi olan 2019 Tarraco, dinamikliği ve verdiği güven ile dikkat çekiyor. 7 kişilik oturma kapasitesine sahip olan model, 760 litrelik bagaj hacmi ile tüm ihtiyaçlarınızı karşılıyor.

%70 eğimli bir arazide kolaylıkla sürüş imkanı sunan model, dört tekerlekten çekiş sistemi ile donatıldı.Bu sayede en zorlu arazilerde bile üstün performans elde edilebiliyor.

%85 yana eğimi aşabilecek şekilde tasarlanan Yeni Tarraco, bu özelliği ile arazide giderken sağlamlık ve güvenlik hissini kullanıcıya yansıtabiliyor.Herhangi bir devrilme durumunda ise kapı kilitlerini otomatik olarak açan Tarraco, motoru durduruyor ve acil durum çağrısı gerçekleştiriyor.

6 farklı sürüş modu, geniş bir yelpaze sunan model, modlar arası geçişi ufak bir düğme ile yapıyor.

Markanın en büyük modeli olmasından dolayı en pahalı modeli de Tarraco olacaktır. Tahminlerimize göre yeni modelin başlangıç fiyatı 220-230 bin TL civarlarında olacaktır.