2019 Seat Tarraco Testlere Devam Ediyor, Fiyatlar Ne Olur

Kamuflaj ile testlerine devam ediyor.
26-06-2018 12:36 - 16898 Okundu

Seat' ın daha önce kamuflajsız olarak test ettiği modeli Tarraco, bu sefer siyah beyaz kamuflaj ile görüntülendi.Nürburgring'te hız ve manevra testleri gerçekleştiren 2019 Tarraco,  Seat' ın üçüncü suv model olacak.

İspanyolların suv modeli Tarraco, Çekyalı Skoda Kodiaw ve Alman Tiguan'dan birçok özellik alacak.Aynı platform üzerinde geliştirilen Yeni Tarraco,  keskin bir dış tasarıma sahip olacak. Seat' ın son modellerinde görülen tasarım dilini kullanacak olan model, diğer suv kardeşlerine göre daha şık bir tasarım ile gelecek.

Platform ve kullanılan mekanik Kodiaq ve Tiguan modelleri ile aynı olacağı için motor seçenekleri de bu modellerden ödünç alınacak. 1.4 TSI, 1.6 TDI ve 2.0 TDI, yeni Tarraco' nun motor seçenekleri arasında yer alacak.Ayrıca hibrit bir ünite ile elektrikli modellere geçiş de başlatılmış olacak.

2020 yılına kadar çıkarılacak 6 yeni modelden birisi olan Tarraco' nun dışında diğer segmentlere  yeni modeller eklenecek.

Yeni 2019 Tarraco, Ekim ayında tanıtılacak.Yeni modelin fiyatları Türkiye'de büyük ihtimalle 200 bin TL dolaylarından başlayacak.