2019 Skoda Fabia Combi Scoutline Özellikleri Açıklandı

Skoda, yeni versiyonunun örtüsünü kaldırdı.
22-10-2018 13:03 - 17407 Okundu

Skoda, yeni modellerini tanıtmaya devam ediyor. En son Vision RS Konseptini tanıtan Skoda, şimdi de Skoda Fabia Combi Scoutline ' nın örtüsünü kaldırdı.Mart ayında tanıtılan yeni Fabia' nın biraz daha agresif bir versiyonu olan Skoda Fabia Combi Scoutline, 18 inçlik jantlar, yeni bilgi-eğlence sistemi, led far sistemleri ve farklı tasarım özellikleri ile geldi.

Standart özellikleri arasında 16 ve 17 inçlik alaşım jantlar, gümüş renginde detaylar yer alıyor.Ancak bu model malesef dört tekerlekten çekiş sistemi ile donatılmamış.

Kaputunun altında 1.0 litrelik MPI motor ile gelen model, 60 ve 75 hp güç üretebiliyor. 1.0 TSI üniteyi tercih edenler ise 95 ve 110 hp gücündeki seçeneklerden birisini tercih edebiliyorlar. Emisyon normlarına uyumlu olan bu motorlar,  start-stop sistemi ile de donatıldı.Ancak dizel motor seçeneğinin yer almaması, dizel isteyenleri hayal kırıklığına uğratacaktır.

Güvenlik özellikleri arasında ise led farlar, otomatik uzun far asistanıi kör nokta uyarı sistemi, arka strafik uyarı sistemi gibi donanımlar yer alıyor.

Skoda Fabia fiyatları 91,400 TL' den başlıyor.Sadece 1.0 liktrelik motor ile satışa sunulan araç, 104 bin TL ve 107 bin TL fiyatlar ile de alıcı bekliyor.