2019 Skoda Kodiaq RS Kabini Ortaya Çıktı

Skoda’ nın yeni performans modeli Kodiaq RS’ in tanıtım çalışmalarına ara vermeden devam ediliyor.
25-09-2018 09:20 - 19161 Okundu

Skoda, Ekim ayında tanıtacağı Kodiaq RS için teaser kampanyalarına devam ediyor.Paris Otomobil Fuarı’nda örtüsünü kaldıracak olan model, bu sefer de geniş ve sportif kabin tasarımı ile dikkat çekiyor.

Spor koltuklar ile tasarlanan kabin, alcantara deri malzemeler ile döşenmiş. Kırmızı dikişler ve delikli deri ile hareketliliği arttıran Skoda, yolcuyu ve sürücüyü saran bir tasarım kullanmış.

Gövdeyi saran koltuklar, RS logolar ile süslenmiş. Direksiyon üzerinde de kırmızı dikişler ile spor bir otomobil olduğu bir kere daha vurgulanmış.Aracın tavan tasarımı ise siyah ile tamamlanmış.Pedal setinde ile paslanmaz çelik kullanılmış. Ayrıca karbon görünümlü gösterge paneli de kabini premium bir hale getirmiş.

5 ve 7 kişilik koltuk seçenekleri ile satışa sunulacak olan 2019 Kodiaq RS, 2.0 dizel motor ile yollara çıkacak. DSG  şanzıman ve dört tekerlekten çekiş sistemini destekleyen bu motor, farklı güç seçeneklerine sahip olabilir.

20 inçlik jantlar, led farlar, dijital gösterge paneli ve Dynamic Sound Boost adı verilen yapay motoru sesi, Kodiaq RS’ in standart özellikleri arasında yer alacak.