2019 SsangYong Korando Testlere Devam Ediyor

Asyalı marka, Korando modelini bu sefer de çekici olarak test ediyor.
29-09-2018 10:02 - 16951 Okundu

Haziran ayında makyajlı Korando'yu tanıtan Ssangyong, şimdiden yeni kasanın testlerine başladı.Aracın detaylarını yoğun kamuflaj ile kaplayan Ssangyong,  testlerde "çekici" olarak görev yapıyor.

Tasarım konusunda henüz birşey paylaşılmasa da yeni modelin az çok nasıl bir tasarıma sahip olacağını tahmin edebiliyoruz. Cenevre Otomobil Fuarı'nda tanıtılan e-SUV EV konsepti ile 2017 yılında örtüsünü kaldıran  XAVL konseptinin ortasında bir tasarıma sahip olacak.Yani yeni Korando, selefine hiç benzemeyecek ve oldukça dikkat çekici bir tasarıma sahip olacak.

Tasarım dışında elektrikli motor teknolojisi de bu konseptlerden alınacak. İlk etapta 1.5 benzinli ve 1.6 dizel üniteler ile satışa sunulacak olan model, daha sonra da elektrikli olarak piyasaya sürülecek.

Eğer e-sıv ev konseptindeki 61.5 kwh' lik ünite kullanılırsa, yeni Korando, 188 hp gücünde olur ve yaklaşık 450 km menzil mesafesi sunar.

Korando modeli ile elektrikli araç segmentine adım atacak olan marka, daha sonra Tivoli modelinin elektrikli versiyonu için kolları sıvayacak.