2019 Toyota Supra İçin Yeni Tasarımlar Yayınlandı

Toyota, yeni Supra' nın testlerine devam ediyor.
25-09-2018 08:36 - 21878 Okundu

2014 yılında tanıtılan FT-1 Concept' inin üretim versiyonu olarak görülen Supra, üzerindeki kamuflajı hala kaldırmadı.Ancak otomotiv tasarımcıları yeni Supra' nın nasıl görünebileceğine dair görselleri yayınlamaya devam ediyorlar.

2018' in sonlarına doğru tanıtılmasını beklediğimiz 2019 Toyota Supra, geçtiğimiz hafta bazı gazeteciler tarafından da test edilmişti.Yeni bazı görüntüleri ve ayrıntılar da  internet üzerinden yayınlanmış.Tüm bunlar da bir araya getirilerek, yeni Supra' nın nasıl görüneceğini tam olarak gösteren renderlar da bizlerle paylaşıldı.

Supra MKV forumlarının bir üyesi tarafından hazırlanan bu görseller, kamuflajsız  Supra'yı gösteriyor.Ayrıca muhtemel renk seçenekleri ile de yayınlandı.

Belki de üretim modeli için en dikkat çekici renk, FT-1 Konseptinin rengine benzer olan kırmızı gövde rengi.Kırmızının dışında mavi, beyaz, sarı, gri, siyah ve gümüş renk seçenekleri de görseller yer alıyor.

Aracın genel tasarımı,  FT-1 Konsepti ile çok benzer. Arkadan bakıldığında, yeni Supra, konsepti ile büyük bir benzerlik gösteriyor.Hemen hemen aynı arka lambalara, benzer spoylera, aynı arka difüzöre, arka sis lambalarına ve dairesel egzoz borularına sahip.

Renk seçeneklerini aşağıdan inceleyebilirsiniz.