2019 Toyota Yaris GR Sport Özellikleri Açıklandı

Toyota' nın performanslı modeli Yaris GR Sport örtüsünü kaldırdı.
14-09-2018 11:56 - 20068 Okundu

Toyota' nın küçük modeli Yaris, yeni bir versiyona daha kavuşuyor.Daha önce GRMN versiyonunu tanıtan Toyota, şimdi de GR Sport versiyonun örtüsünü kaldırdı.210 hp' lik versiyon kadar olmasa da bu Toyota Yaris GR Sport versiyon da yüksek performans vaad ediyor.Ekim ayındaki Paris Fuarı'nda çıplak gözle görebileceğimiz Toyota Yaris GR Sport, 2018 sonuna doğru satışa sunulacak.

Bu versiyon ile standart Yaris ve GRMN arasındaki boşluğu doldurmak isteyen Toyota, motor teknolojisi yerine süspansiyon  sistemine odaklanmış.Sachs Performance amortisörler, rijit ve sağlam viraj demirleri, 11 mm alçaltılan yerden yükseklik  aracın üzerinde yapılan yenilikler olarak açıklandı.

Sportifliği süslemeler ile daha efektif hale getiren Toyota, 17 inçlik alaşım jantlarda Bridgestone Potenza RE50 lastik kullanıyor.Siyah spoylerı ön ve arka bölümde kullanan Toyota Yaris GR Sport, piyano siyahı kapı eşikleri ve ayna kapakları ile dikkat çekici bir model haline getirilmiş.Ayrıca sis farı çevresi ve ön farların iç kısmında da süslemeler yapılmış.

Kabinde ise siyah ve beyaz malzemelerden  oluşan spor koltuklar yer alıyor. Konsolda ise krom detaylar, siyah tavan, üç kollu direksiyon simidi bulunuyor

MOTOR

1.5 litrelik hibrit  ünite ile yollara çıkacak olan model, 5 kapılı olarak satışa sunulacak.