2019 VW Yeni Golf Özellikleri ve Fiyatları Ne Olacak 2017-12-27

Daha keskin hatlara ve güçlü motorlara sahip olacak.
27-12-2017 08:46 - 17196 Okundu

Golf, Volkswagen’ in en önemli modellerinden biri ve 2019 yılında kasa değiştirecek.Bu nedenle şimdiden yeni kasa hakkında bilgi edinmeye çalışıyoruz.

Auto Motor und Sport’ a göre , yeni nesil Golf, biraz daha geniş oranlara ve cesur bir tasarıma sahip olacak.Otomobil, yakıt verimliliğini arttırmaya yönelik daha gelişmiş aerodinamik özellikler ile donatılacak.Far tasarımı da daha belirgin hale getirilecek.

MQB platformunun güncellenmiş versiyonu üzerinde geliştirilecek olan 2019 Golf, selefine göre 50 kg daha hafif olacak.Ayrıca Miller sistemi sayesinde daha iyi performans ve daha düşük yakıt tüketimi vaad edecek.

Yeni Golf, yeni hibrit motorlar, daha temiz dizel motorlar ve partikül filtreli benzinli motorlar ile hayat bulacak.Ayrıca gaz ile çalışan bir versiyonun da gelmesi bekleniyor.

Fiyatlar konusunda konuşmak için erken olsa da Türkiye'de kesinle 100 bin TL' nin üzerinden satışa sunulacaktır diyebiliriz.Hatta Euro kuru artış göstermeye devam ederse, fiyatlar 120 bin TL üzerine çıkabilir.