2020 BMW 2 serisi Gran Coupe, Mercedes CLA' ya Rakip Olacak

Araç, Kuzey İsveç'teki kış testleri esnasında görüntülendi.
01-02-2018 07:20 - 21557 Okundu

BMW' nin sedan modellerinden olan 2 SERİSİ Grand Coupe, en son beş ay önce görüntülenmişti.Model, yeniden kış testleri için kendini gösterdi.

Hızlı bir hatırlamak olarak, 3 serisi sedan' ın hemen altında konumlandırılan 2 Serisi Gran Coupe, Mercedes CLA ve Audi A3 Sedan gibi modeller ile rekabet edecek.

Yeni nesil 2 Serisine dayanan Gran Coupe versiyonu, şuanki 2 serisi Gran Tourer modeli gibi 4.5 metre uzunluğunda olacak deniyor.Ayrıca ön tekerlekten çekiş sistemi ile gelecek olan model, isteğe göre xDrive sistemi ile tercih edilebilecek.

Yeni 2 Serisi Gran Coupe, kamuflaja rağmen güçlü kemer çizgilerine sahip olduğunu saklayamıyor.Ancak genel şeklin, 1 serisi sedan modelinden farklı olduğunu söyleyebiliriz.

Kabini için henüz herhangi bir çekim bulunmuyor.Ancak Park asistanı ve  BMW Connected sisteminin bu modelde de bulunacağını söyleyebiliriz.

2020 2 Serisi Gran Coupe, büyük ihtimalle 1 serisi ile aynı motor seçeneklerine sahip olacak.Teknik özellikler de birbirine yakın olacak.Tanıtımdan sonra hibrit bir versiyon ile de tanışabiliriz.,