2020 BMW M3 Sedan Testlerde Görüntülendi, Fiyat Listesi

2020 BMW M3 Sedan, Almanya'daki testleri sırasında görüntülendi.
17-05-2018 12:21 - 21410 Okundu

Yeni nesil M3, Almanya' nın ünlü psti Nürburgring'teki testleri sırasında casus kameralar tarafından görüntülendi.Ufak driftler ile testlerini sürdüren yeni M3, yoğun kamuflajından dolayı çok fazla tasarım detayını bizlerle paylaşmıyor.

Yakından dikkatlice bakıldığında bagaın üzerinde bir rüzgarlık ve 4 çıkışlı egzoz sistemi görülebiliyor.Ancak üreitim versiyonunda bu egzoz sisteminin kullanılacağını pek düşünmüyoruz.Ayrıca  ön ve arka tekerleklerde kullanılan fren kaliperleri de şuanki versiyona göre oldukça farklı.Diğer yandan ilk defa bir deneme aracında sunroof da görmemiz açıkcası bizi biraz şaşırttı.

Standart 3 Serisine göre çok büyük tasarım farklı olmayacak olan M3 Sedan, CLAR platformu üzerinde geliştirildi.Böylece daha iyi bir yakıt tüketimi ve yol tutuş hedefleniyor.

MOTOR SEÇENEĞİ

Bu konu hakkında farklı tahminler bulunuyor.Bir iddiaya göre yeni M3 sedan 48 voltluk hibrit ünite ile yollara çıkacak. Bir diğer iddiaya göre ise M4 modelinde görev yapan su enjeksiyonlu motor, yeni M3' e de hayat verecek.Yeni model büyük ihtimalle 500 hp gücünde olacak.

FİYAT

Şuanki modeller 245 bin TL' den satışa sunuluyor. 2020 yılında yollara çıkacak olan yeni M3 modelinin fiyatları büyük ihtimalle 270 bin TL dolaylarında olacaktır. Euro kuru çok fazla bir artış gösterirse fiyatlar da büyük ihtimalle daha yüksek olacaktır.