2020 Elektrikli BMW 3 Serisi Testlerde Görüntülendi

2016 senesinde hibrit 330e ile tanışmıştık.
09-08-2018 09:01 - 13448 Okundu

Alman otomobil markası BMW, 2016 yılında tanıttığı hibrit üniteli 3 Serisini tanıtmıştı. Şimdi ise tamamen elektrikli bir versiyon üzerinde çalışıyor.2017 yılında 3 Serisinin tamamen elektrik ile çalışan bir versiyona sahip olacağı söyleniyordu. Bugün elde edilen görüntülerde bu haberlerin doğruluğu da kanıtlanmış oldu.

Casus kameralar tarafından görüntülenen elektrikli 3 serisi, ön kapılarda ve arka tamponda "elektrikli test aracı" yazısına sahip.Ayrıca ızgaranın da çok büyük olmaması aracın içten yanmalı bir motor kullanmadığını gösteriyor. Ayrıca egzoz çıkışları da sadece tasarım için kullanılmış olan ögeler.

Tasarım olarak standart 3 serisi ile aynı gibi gözüken elektrikli versiyon, üretim aşamasında kendine has ufak tasarım değişimleri ile gelebilir.Bu değişimler için biraz daha beklememiz gerekiyor.

Tahminlere göre yeni 3 serisi, tam batarya ile 480 km/s menzil mesafesine sahip olacak.BMW, 3 Serisi’nin tanıtımını Ekim ayında düzenlenecek Paris Otomobil Fuarı’nda yapacak.Elektrikli versiyon için ise biraz daha beklememiz gerekecek.