2020 SsangYong Korando Yeni Tasarımla Geliyor

Yeni nesil SsangYong Korando yollarda görüntülendi.
13-06-2018 12:10 - 17013 Okundu

 Markanın yeni tasarım dili ile şekillenen ilk modeli olacak. Korando modeli en son 2017 yılında yeni bir ızgara, yeni farlar ve sis farları, yeni motor kaputu, 18 inç elmas kesimli jantlar, gündüz farları, yeni direksiyon ve daha iyi bağlantı sistemleri ile güncellenmişti. Ancak, bu yılki Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtılan e-SIV konseptinden yola çıkarak modellerinin tasarımını yenileyecek olan marka, bu değişimi ilk olarak Korando modelinde gerçekleştirecek.Modelin elektrikli versiyonu da daha sonradan ICE model ailesine katılacak.

E-SIV Gibi Görünmüyor

Yoğun kamuflaj ile görüntülenen Yeni Korando’ nun yan aynalarına ve kaput kenarlarına baktığımızda E-SIV konseptini değil eski XAVL konseptini görüyoruz. Ancak her iki konseptin tasarımı da alışılmışın dışında olduğu için bizi oldukça şaşırtacak.

Dizel, benzinli, hibrit ve tam elektrikli versiyonlar

Dizel cephesinde 1.6 litrelik ünite, benzinli cephesinde ise 1.5 litrelik ICE teknolojisini kullanan ünite görev yapacak.Hibrit versiyonda da yine bu benzinli motor kullanılacak. Tamamen elektrikli versiyonda ise 61,5 kwh ve 140 kwh olarak iki farklı batarya yer alacak.Bunlar sırasıyla 322 km ve 450 km menzil mesafesine sahip olacak. SsangYong Korando'nun, 2020'den önce üretime geçmesi bekleniyor.