2020 Volkswagen Golf GTI Fiyatı ve Özellikleri Belli Oldu

Sportif bir Golf isteyenlerin tercihi olan GTI yenilendi.
27-02-2020 11:30 - 21365 Okundu

Volkswagen' in Türkiye'de de tercih edilen modellerinden birisi olan Golf, GTI versiyonu ile de satışa sunulacak. Cenevre Fuarından önce internet üzerinden tanıtılan 2020 Volkswagen Golf GTI,  standart modelin biraz daha karizmatik haline dönüşmüş diyebiliriz.

TASARIM

Yeni modelin tasarımında LED farlar,  gündüz farları ile birleşik olan kırmızı bir şeritli ızgara standart olarak geliyor. Opsiyon listesinde ise daalı bayrak ve X formlu aydınlatmalar bulunuyor. 

17 inçlik Richmond alaşım jantlar ile satışa sunulacak olan 2020 Volkswagen Golf GTI, isteğe göre 18 ve 19 inçlik jantlar ile de tercih edilebilecek. Fren kaliperlerindeki kırmızı renk,  marpiyellerdeki ekler, ve GTI logosu bu versiyo standart modelden ayırıyor.

Arka bölümde ise yuvarlak egzoz çıkışları ve GTI logosu fark yaratıyor.

KABİN ÖZELLİKLERİ

Yeni modelin kabin tasarımı standart model ile aynı denebilir. 10.25 inçlik gösterge paneli, 10 inçlik multimedya ekranı, navigasyon, 30 renkli ambiyans aydınlatması ve alüminyum pedallar aracın kabindeki farklılıkları.

MOTOR ÖZELLİKLERİ

 2020 Volkswagen Golf GTI' ın kaputunun altında 2.0 TSI ünite görev yapıyor. 245 beygirlikte ünite 370 nm tork üretebliyor. İsteğe göre 6 ileri manuel, isteğe göre de 7 ileir otomatik DSG tercih edilebiliyor.

Yeni modelin fiyatları 35 bin Euro civarlarndan başlayacak.