2021 BMW 4 Serisi Coupe Özellikleri Açıklandı

Yeni model selefine göre daha şık görünüyor.
03-06-2020 07:53 - 14835 Okundu

BMW' nin sportif modeli 4 Serisi, 2021 modeli ile örtüsünü kaldırdı. Selefine göre daha keskin çizgiler ile gelen Yeni 4 serisi, Kış mevsiminde satışa sunulacak. Türkiye'de ilk olarak 1.6 litrelik benzinli motor ile satışa çıkacak.420i adı verilen bu versiyon 170 beygirlik performans gösterecek.

Dikey böbrek ızgarası, standart led farlar, BMW laserlight opsiyonui, L şekilli ışık çubukları, LED stoplar ve daha fazlası aracın dış tasarımını ortaya koyuyor. 

3 serisine göre 23 milimetre daha geniş olan 2021 4 Serisi, yeni aerodinamiği ile daha önce sunulmamış bir sürüş tecrübesi sunuyor.

KABİN ÖZELLİKLERİ

Yeni modelin dış tasarımı kadar kabin tasarımı da şık. 10.25 inçlik bilgi-eğlence ekranı, 12.3 inçlik gösterge paneli, M Sport deri direksiyon, M sport koltuklar ve daha fazlası aracın kabinini oluşturuyor. 

ÖZELLİKER

Yeni modelin yeni birçok sürüiş asistanı bulunuyor. Otomatik park özellikli Park Asistanı, Geri Sürüş Asistanı,BMW Live Cockpit Professional, 16 hoparlörlü Harman Kardon Ses Sistemi, kablosuz şarj fonksiyonuna sahip Akıllı Telefon Bağlantı Sistemi, Apple CarPlay ve Android Auto özelliklerini içeren Akıllı Telefon Arayüzü, otomatik fren yapma özelliğine sahip ve direksiyonu da yönlendirebilen Şerit Terk Uyarısı yeni özellikler arasında yer alıyor.