2021 FIAT Strada Tasarımı Göründü, Fiyat Ne Olur

Fiat, yeni pick up modelinin örtüsünü kaldırdı.
13-02-2020 07:45 - 13696 Okundu

Fiat, yeni kamyonet modeli Strada'nın ilk görselini yayınladı. Toro modeline benzer bir tasarım ile gelen 2021 Strada, ön bölümde ise Argo modelinden izler taşıyor. Fiat'tan yapılan açıklamaya göre yeni Strada, segmentinin en yeni teknolojilerini kullanacak ve tasarımı ile rakiplerini geride bırakacak.

Gündüş sürüş farlarında LED elemanlara yer veren tasarımcıların aydınlatma grubunda ise ışık saçan diyotlara yer verdiği düşünülüyor.Izgaranın üzerinde yeni Fiat logosu da oldukça şık duruyor. 17 inçlik jantlar ve ince yanaklı lastiklerin de kombinasyonu göze hoş geliyor.

Yan tarafa baktığımızda ise Argo ve Mobi modellerinde de kullanılan kapı kollarının ve yan aynaların kullanıldığını görüyoruz. 

MOTOR SEÇENEĞİ

Yeni Strada 'nın kaputunun altında 1.4 Fire motor görev yapacak. Ayrıca 1.3 Frifly, 1.0 ve 1.3 turbo motorların da diğer seçenekler arasında olması bekleniyor.

Yeni modelin tanıtımı Mart ayında yapılacak ve 2020' nin ikinci yarısından itibare satışa sunulacak.Yeni modelin Fullback ile aynı fiyat listesine sahip olması bekleniyor. Ancak bu modelin Türkiye'de satışa sunulmayacağını da belirtelim.