2022 Ferrari Purosangue Suv Fiyat ve Özellikleri Ne Olur

Ferrari, yeni suv modeli üretmek için kolları sıvadı.
19-09-2018 09:20 - 22269 Okundu

Ferrari, uzun süredir bir crossover çıkarmak istediği herkes tarafından biliniyordu. Bu doğrultuda çalışmalarına devam eden Ferrari, yeni suv modeli ile ilgili bazı bilgileri açıkladı. 

Purosangue adı verilen yeni suv modeli 2022' nin sonuna doğru satışa sunulacak.Adını İtalyanca'dan alan 2022 Ferrari Purosangue, safkan yarış atı anlamını taşıyor.

Ferrarş CEO'su Louis Camilleri' nin yaptığı açıklamalarda modelle ilgili başka detaylar da bulunuyor. Açıklamalara göre yeni 2022 Ferrari Purosangue, benzinli motor seçeneğinin yanında hibrit motor seçeneğine de sahip olacak. Markanın ilk 5 kapılı modeli olacak olan 2022 Ferrari Purosangue, Lamborghini Urus ile benzer bir tasarıma sahip olacak. Aracın boyutu ise Urus'tan biraz daha küçük olabilir.

Araçta kullanılacak platformu da paylaşan Ferrari, aracın motorunu ön bllümde konumlandıracak.Şanzıman ise arka bölümde yer alacak.Böylece aracın ağırlık dağılımı eşitlenmeye çalışılmış. 4 tekerlekten çekiş sistemi ve hibrit sistem de bu platform tarafından desteklenebiliyor.Elektrikli motora sahip 2022 Ferrari Purosangue,' ın ünitesi ise arka bölümde konumlandırılacak.

Markanın üreteceği ilk 5 kapılı ilk model olması nedeniyle ayrı bir öneme de sahip. Yıllık üretiminin 10 bin üzerinde olması beklenen 2022 Ferrari Purosangue' ın fiyatı da diğer modellere göre daha uygun olabilir. Fiyat için konuşmak için biraz erken denebilir.Peki sizce yeni 2022 Ferrari Purosangue' ın fiyatı ne kadar olmalı?Yorumlarınızı aşağıdan yazabilirsiniz.