2023 Hyundai Palisade Görüntüsü Sızdırıldı

Yeni model ile 13 Nisan'dan tanışacağız.
11-04-2022 08:54 - 15377 Okundu

Güncellenmiş 2023 Hyundai Palisade'nin lansmanı 13 Nisan olarak planlanmıştı. Ancak Koreli otomobil üreticisi SUV'nin ilk fotoğrafını yanlışlıkla YouTube'da yayınladı.

Hyundai, yayınlanan görüntüyü hemen kaldırsa da bazı medya kuruluşları ekran görüntüsü almıştı bile. Elde edilen görüntüde aracın ön ucu ve profili net bir şekilde görülebiliyor.

Güncellenen Palisade, daha modern LED DRL'lere sahip yeni farlar, parametrik tasarım stilini içeren daha büyük bir ızgara ve tamponun alt kısmında daha fazla krom içeren yeniden tasarlanmış bir yüze kavuşuyor. Doğal olarak, SUV'ye daha kaliteli bir görünüm veren yeni çok kollu jantlar dışında profil aynı görünüyor.

Hyundai, 8 koltuklu kabinin daha fazla teknoloji ve güvenlik özelliği ile yükseltileceğini de belirtti. Daha önceki casus fotoğraflarda yeni bir direksiyon simidi ve büyük olasılıkla daha büyük bir 12,3 inç bilgi-eğlence dokunmatik ekranını entegre eden revize edilmiş bir gösterge paneli görmüştük.

Palisade, şuanki versiyonunda 291 hp-350 Nm tor güç üreten 3.8 litrelik v6 üniteye sahip. Bu motor seçeneğinin yeni versiyonda da kullanılması bekleniyor.

Makyajlı Palisade hakkında daha fazla bilgiyi New York Uluslararası Otomobil Fuarı'ndaki resmi galasında öğreneceğiz.