2023 Toyota Highlander Fiyatı ve Özellikleri Açıklandı

Toyota, Highlander'ın Avrupa versiyonuna bazı güncellemeler getirdi.
07-07-2022 07:25 - 22058 Okundu

Böylece, AB'ye özel Highlander yeni teknolojiden, yeni renk seçeneklerinden ve   2,4 litrelik motor teknolojisinden faydalanıyor.

Yeni bir Highlander sahibi olmak isteyen müşteriler, Cypress Green metalik boya ve parlak siyah renkte yeni 20 inç alaşım jant seti gibi yeni  seçeneklere sahip oluyorlar.

Daha da önemlisi, Highlander, orta konsoldaki daha büyük 12,3 inç dokunmatik ekranın yanı sıra yeni yapılandırılabilir 12,3 inç dijital gösterge grubuna sahip. Böylece SUV artık bulut tabanlı navigasyon, yeni nesil sesli komut sistemi ile kablosuz Apple CarPlay / kablolu Android Auto bağlantısı gibi    işlevler sunuyor. Ayrıca Toyota Smart Connect+, 3D şehir haritalama, yol levhası tanıma ve sabit hız kamerası gibi donanımlar da getiriyor. Son olarak, yakın zamanda güncellenen Lexus ES'de olduğu gibi daha kolay erişim için kablosuz şarj pedinin yeri değiştirildi.

Highlander şimdi yeni turboşarjlı 2.4 litrelik dört silindirli benzinli motorla sunuluyor. Bu motor 265 beygir güç ve 418 Nm üretiyor.

Güncellenmiş Toyota Highlander, Avrupa'da siparişe açıkladı. Fiyatları ise ortalama 50 bin Euro civarında.