2024 BMW X3 Plug-in Hibrit Fiyatı ve Özellikleri

Casus fotoğrafçılar, yeniden tasarlanan X3'ü bir plug-in hibrit ünite ile test edilirken görüntülediler.
02-08-2022 08:21 - 14284 Okundu

“Elektrikli Araç” stickerı ile görüntülenen prototip, ön çamurlukta bir şarj portuna sahip. Ancak, arka tamponun arkasına gizlenmiş bir egzoz sistemi, bu prototipin tamamen elektrikli bir versiyon olmadığını kanıtlıyor.

Model, yakın zamanda tanıtılan X1'den bazı ipuçları alıyor. Modelin neredeyse dikey bir ön fasyası olacak gibi gözüküyor. Ayrıca X1'den ilham alan bir alt hava girişi de bulunuyor.

 Diğer öne çıkan özellikler arasında gömme kapı kolları ve hafif eğimli bir tavan bulunuyor. Ayrıca, hem uzunluk hem de dingil mesafesi eskisinden daha cömert göründüğü için X3'ün boyutu büyümüş gibi görünüyor.

Arkada görülecek pek bir şey yok, ancak crossover tanıdık bir arka spoyler ve daha aşağı kaydırılmış bir plaka girintisine sahip.

Motor seçeneklerinin detayları bu noktada hala belirsiz. Ancak modelin ICE, PHEV ve EV seçenekleri sunması bekleniyor. Bununla birlikte, söylentilere göre turboşarjlı 2.0 litrelik dört silindirli ve üç farklı plug-in hibrit varyant gelecek. Giriş seviyesi plug-in hibritin arkadan çekişli olması beklenirken, diğer ikisinin dört tekerlekten çekişli olması bekleniyor.