2024 Peugeot 208 Daha Şık Görünüyor ve Daha Etkileyici Teknolojiye Sahip

Peugeot, 208 modelinin makyajlı versiyonunu tanıttı.
06-07-2023 07:39 - 13218 Okundu

Peugeot'nun tasarımcıları çalışmalarına 208'in ön fasyasında ince ayar yaparak başladılar. Bunu yapmak için, 9X8 Hypercar'da olduğu gibi bir ışık kümesi kullandılar.

Güncellenen 208, "yan yana yerleştirilmiş üç kırmızı pençe" ile yeni bir LED ışık çubuğuna kavuşuyor. 208'in tüm versiyonları standart olarak parlak siyah aynalarla gelirken, müşteriler Agueda Sarısı, Selenium Grisi, Artense Grisi, Perla Siyahı, Banquise Beyazı, Elixir Kırmızısı ve Vertigo Mavisi'nden oluşan yedi gövde rengi arasından seçim yapabilecek.

İçeride, 10 inçlik bir dijital gösterge kümesi, Allure ve GT modellerinde standart olarak gelir. Direksiyon simidi de yeni Peugeot logosu ile güncellendi ve altı ileri manuel şanzımanla donatılmış modeller yeni bir vites topuzu alıyor.

Peugeot ayrıca yeni 208'i standart olarak i-Connect sistemi ile donatırken, i-Connect Advanced bilgi-eğlence sistemi bir seçenek olarak sunuluyor. Her ikisi de kablosuz Apple CarPlay ve Android Auto içeren yeni 10 inçlik ekran aracılığıyla kontrol ediliyor. Allure ve GT modellerinde ayrıca 3 adet USB-C soketi, daha güçlü bir kablosuz şarj cihazı ve yüksek çözünürlüklü ön ve arka park kameraları bulunur.

Tamamen elektrikli E-208, 51 kWh pil paketi ve 156 hp elektrik motoru ile donatılmıştır. Bu kurulum 400 km menzil sağlar ve standart olarak 7,4 kW tek fazlı şarj cihazı içerir. Pil, hızlı bir şarj cihazıyla 25 dakikadan daha kısa sürede %20'den %80'e şarj olabilir.

PureTech 75'te 5 vitesli düz şanzıman bulunurken, PureTech 100'de 6 vitesli manuel şanzıman bulunur.

Uyarlanabilir hız sabitleyici, otomatik acil frenleme, aktif şeritten ayrılma uyarısı, kör nokta izleme ve sürücü dikkat uyarı sistemi dahil olmak üzere çok sayıda güvenlik özelliği de seride standart olarak sunuluyor.

Peugeot, yeni 208 ve E-208'in fiyatlandırmasını henüz açıklamadı.