Haberler

2019 Renault Logan Stepway Özellikleri Belli Oluyor

Şuan için Rusya pazarına özel olarak geliştirildiği belirtilen model, Türkiye'de de satışa sunulabilir.

Sandero ve Dokker modellerinin ardından Logan modeli için de Stepway versiyon üretme kararı alan Dacia, aracın ilk görsellerini ve özelliklerini yayınladı.

Cross-sedan olarak bahsedilen yeni model, krom kaplamalara sahip siyah radyatör ızgarası, sis lambası muhafazaları, LED gündüz farları, 360 derece gövde kaplaması ve artırılmış 195 mm yerden yükseklik ile dikkat çekiyor. Tasarım olarak biraz kaba bir yapıya sahip olan model, kabinde de yeni teknolojiler sunuyor.

İçeride ergonomiye önem veren Dacia, yeni nesil direksiyon simidi, akıllı telefonlar ile bağlantı imkanı sunan MediaNav 4.0 multimedya sistemi ile donatıldı.

Rusya'ya özel olarak üretilen model, uzaktan çalıştırma sistemi de sunacak.Böylece sürücü araca gelmeden önce motoru ve kabini ısıtabilecek.Ayrıca ısıtmalı ön cam, ısıtmalı ön koltuklar, dış dikiz aynaları ve arka park sensörleri de uzaktan kontrol edilebilecek.

1.5 litrelik dCi dizel ve 1.6 litrelik benzinli olarak iki farklı motor seçeneğine sahip olan Logan Stepway,  benzinli motoru ile 3 farklı güç seçeneği sunuyor.82 beygir güç 134 Nm tork, 102 beygir güç 145 Nm tork ve 113 beygir güç 152 Nm tork  seçenekler arasında yer alıyor.

Vites seçenekleri ise X-tronic CVT ve 5 ileri manuel.

RENAULT HABERLERİ