2019 Renault Coupe SUV Özellikleri Ne Olur

Renault, Captur tabanlı yeni crossover modelinin ilk görselini yayınladı.
27-06-2018 12:00 - 21166 Okundu

Renault Captur (Renault Kaptur) platformunu kullanan yeni Renault coupe-crossoverın tanıtımlarına başladı.Yeni model, Ağustos ayındaki 2018 Moskova Uluslararası Otomobil Fuarı'nda tanıtılacak.

C-Segment Renault SUV coupe, 2019'un başlarında Rusya'da satışa sunulacak.Renault SUV C segmentinde konumlandırılacak.Renault SUV coupe, büyük logosu, V şekilli ızgarası ve krom alt ızgarası ile şık bir ön bölüme sahip. Ayrıca tam led farlar da ön bölümde yer alıyor.

C şeklindeki LED DRL'ler farların üstünden  tampona kadar uzanıyor. LED DRL diğer Renault modellerinden daha zarif duruyor da diyebiliriz.Teaserda ayrıca krom kaplı küçük alt ızgara, ve aynalar da şık bir görünüm sağlıyor.

 Rusya ve Latin Amerika'da satılacak olan model, düşük maliyetli B0 platformu üzerinde geliştiriliyor. İlk olarak 2019'un başlarında Rusya'da satışa çıkacak.2019'un sonları ile 2020'nin başlarında  Çin ve Güney Kore'de piyasaya sürülecek.Ancak bu pazarlarda B0 platformu yerine CMF-B platformunu kullanacak.Renault, 2020 sonrasında ise Avrupa'ya satışa sunulacak.