Audi Ödüllere Doymuyor

Audi,2015'te aldığı ödüllerle yoluna devame ediyor.
14-03-2015 17:26 - 13340 Okundu

Audi’ye 2015 yılında ilk ödül İngiltere’den geldi. İngiliz “What Car? Dergisi tarafından verilen yılın otomobilleri ödüllerinde, Audi TT “En İyi Coupe”, A3 Sportback e-tron, “En İyi Elektrikli Araç”, ve A3 Cabriolet de “En İyi Cabriolet” kategorilerinden yılın en iyi otomobilleri seçildi.

Prologue Avant’a iF Tasarım Ödülü

Audi, dünyaca ünlü tasarım ödülleri, “iF Design Awards” 16 ödül ile döndü. İlk kez Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtılan ve Audi’nin gelecekteki tasarım dilini yansıtan Audi Prologue Avant konsept otomobili, tasarımıyla ödüle kayık görüldü. 

Audi Teknolojileri “Geleceğin Ürünleri” seçildi

ABD’de verilen üç prestijli ödülde de kazanan yine Audi’ler oldu. Ünlü bilim dergisi Popular Science Dergisi, Audi’nin Sanal Cockpit ve MMI mültimedya sistemini, “Geleceğin Ürünleri” olarak gösterdi. Amerikan Tüketici Raporu (US Consumer Report) da, tüketicilerden gelen 4 milyon oy ile Lüks Otomobil Dalı’nda, Audi A6’yı en güvenilir araç seçti. Washington Merkezli saygın haftalık haber dergisi U.S News’in 2015 Yılın En İyi Otomobilleri Ödülü’nde “Premium Küçük Otomobil” kategorisinde, yılın otomobili A3 oldu.

DEKRA’ya göre En İyi Kullanılmış Araç Audi A1

Audi, anavatanı Almanya’da da iki büyük ödüle layık görüldü. Almanya genelinde araç muayene hizmeti veren DEKRA’nın her yıl yayınladığı ve 15 milyon otomobilin araç muayene verilerinin değerlendirilmesiyle belirlenen Kullanılmış Araç Raporu’nda A1 mini ve küçük otomobil kategorisinde rakiplerini geride bırakarak, en iyi otomobil seçildi. Saygın Alman otomotiv dergisi Auto Zeitung ise editörlerinin ve okurlarının oylarıyla, Audi’yi “Multimedya ve Bağlantı (Connectivity)” kategorisinde, yılın en iyi otomotiv markası seçti.