BMW 1 Serisi 2019’da Kasa Değiştiriyor

Mercedes A Serisi’ nin en büyük rakibi testlere başladı.
08-09-2017 08:47 - 15921 Okundu

Mercedes A Serisi, Audi A3 gibi modellerin birinci rakiplerinden birisi olan BMW 1 serisi, 2019 yılı ile birlikte tamamen yenilecek.Yeni model daha gösterişli bir tasarıma sahip olacak.

Casus kameraların elde ettiği görüntülere göre böbrek ızgarası boyutu biraz daha büyüdüğü görülen 1 serisi, ön tampon tasarımını da değiştirecek.

UKL platformu üzerinde geliştirilecek olan model, şuanki 1 serisine göre daha büyük ve geniş olacak. Bu genişleme iç mekanda ve bagaj alanında da hissedilecek.

Söylentilere göre, BMW, 2019 yılından itibaren 3 kapılı versiyonun satışını durduracak.Bilindiği gibi Audi’ de A3 modelinin 3 kapılı versiyonunun satışını yakın zamanda durduracak.

Yeni nesil 1 serisinde hangi motorların kullanılacağına dair net bir bilgi henüz bulunmuyor.Fakat motor seçeneklerinden benzinli ve dizel ünitelerin yanında bir de hibrit motor seçeneği de yer alacaktır.Ayrıca xDrive dört tekerlekten çekiş sistemini de bu modelde göreceğiz.

iç mekan gelince, henüz herhangi bir görsel bulunmuyor.Ancak yeni nesil bağlantı özellikleri, yarı otonom sürüş teknolojisi gibi özellikler, 1 serisinde görebileceğimiz yenilikler arasında yer alıyor.