BMW 3 Serisi GT, 2020’de Üretimden Kalkıyor

Üretimi durdurulacak olan modelin yerine başka bir model düşünülmüyor..
09-08-2018 10:17 - 16231 Okundu

BMW, yeniden tasarlanan 3 Serisi'nde son rötuşları yapıyor, ancak yeni bir rapor, 3 Serisi GT' nin yeni nesil ile birlikte yenilenmeyeceğini gösteriyor.

Adı açıklanmayan kaynaklardan alıntı yapan BMW Blog, 2020 yılında yeni kasası ile yollara çıkacak 3 Serisinin hatchback olarak üretilmeyeceğini yazdı.Şuan hiçbir şey resmi değil fakat 3 Serisi GT ile 4 Serisi Gran Coupe’ nin tek bir modelde birleştirileceği de belirtiliyor.

Beklentileri karşılamayan satış rakamları ile bu iddilara hak vermiyoruz değiliz.  2016 yışında makyajlı GT modelini piyasaya süren BMW, satışlardan istediğini elde edememişti.

Çin ve Amerika gibi büyük pazarlarda crossover modellere olan talebin artması, bu tarz modellerin satışlarını da otomatik olarak düşürüyor.Bu nedenle 2020 yılında 3 Serisi GT modeline elveda diyebiliriz.

Ancak 3 SERİSİ GT üretimi durdurulsa bile müşteriler 3 Serisi Touring’i satın alabilecekler.Hem daha geniş bir araç hem de daha iyi bir fiyat etiketine sahip olduğu için bu modelin satışları GT’ ye göre biraz daha iyi denebilir.