BMW iM2 Konsepti Görselleri Yayınlandı

BMW, elektrikli modellere ağırlık veriyor.
30-07-2017 08:53 - 17735 Okundu

BMW, iM2 consenti ile  M2 ve İ8 arasındaki boşluğu doldurmayı hedefliyor.Fakat BMW sahibi olmak isteyenler hızlanma ve performansa daha fazla önem verdikleri için yeni elektrikli modellere talep az olabilir.

Konseptin yaratıcılarına göre iM2 konsepti, hızlanma, denge ve rekabetçi fiyat konusunda rakipleri arasında en iyisi olacak.

Elektrikli spor bir model olmasından dolayı, ön bölümde üst ızgaraya ihtiyaç duyulmuyor.Fakat böbrek ızgarasına benzeyen ikili bir panel ön bölümde dikkat çekiyor.Diğer özellikler arasında xDrive dört tekerlekten çekiş sistemi ve 20 inçlik tekerlekler yer alıyor.

İlerleyen dönemde elektrikli modellerden daha çok göreceğiz.Bu nedenle markalar ilk olmak konusunda bir hayli iddialılar.BMW’ de bu atağı iM2 ile gerçekleştiriyor.Tasarım olarak 2 serisine benzeyen yeni konsept, üretime geçerse daha sade bir tasarıma sahip olacaktır. Fiyat olarak da çok yüksek olması beklenmeyen yeni model, özellikle çevreci bir otomobil olmasından dolayı yoğun bir ilgi de görebilir.Çünkü Avrupa devletleri artık dizel ve benzinli yakıtları yasaklıyor ve bu durum da insanları elektrikli araçlara yönelmesini sağlıyor.,