BMW M8 Gran Coupe Fiyatı Ne Olur? Yeni Video Yayınlandı

BMW' nin merakla beklenen modeli M8' in konsept hali yakından kameraya alındı.
28-05-2018 13:44 - 21934 Okundu

Mart ayında düzenlenen Cenevre Otomobil Fuarı'nda örtüsünü kaldıran M8 Gran Coupe Concept görenleri kendine hayran bırakmıştı. 2019 yılında üretime girmesi beklenen yeni BMW M8, umarız konsepti benzer bir tasarıma sahip olur. Concorso 2018' de yeniden görücüye çıkan M8 konsepti, yine dikkatleri üzerine topladı.

Dört kapılı olarak tanıtılan konsept, tasarım olarak 6 Serisi Gran Coupe ile benzer çizgilere sahip.Görsellerde her zaman güzel çıkan konseptin tanıtım videosunda ise kendine hayran bırakıyor.Üstelik yayınlanan videoda motor sesini de duyabiliyoruz.

6 Serisi Gran Coupe' nin büyük hali gibi gözüken konsept, uzun kaput bölümü, derin ön yüzü ve büyük hava girişleri ile karizmasını ikiye katlıyor.Arka bölümde ise geniş omuz çizgisi, eğimli tavan ve bagaj kapağındaki rüzgarlık konseptin sportifliğini kanıtlıyor.

MOTOR

Bu canavara güç verecek olan motorun 4.4 litrelik çift turbolu ünite olması bekleniyor. Bu motorun yaklaşık 600 hp gücünde olacağı ve 9 ileri otomatik vites ile satışa sunulacağı söyleniyor.

Fiyatı da merakla beklenen modelin Türkiye fiyatları büyük ihtimalle 1 milyondan daha fazla olacaktır.