Borusan Oto Mayıs Ayı Servis Kampanyası 2015-05-11

Borusan Oto,Mayıs ayında yzüde 20 indirim sunuyor.
11-05-2015 08:20 - 18284 Okundu

Borusan Oto, Mayıs ayı boyunca kış mevsimi sonrası yaz mevsimi şartlarına otomobillerini ve motosikletlerini hazırlamak isteyen araç sahiplerine avantajlı bir servis kampanyası sunuyor. BMW, MINI ve Land Rover markalı araçların yanı sıra BMW markalı motosikletler için geçerli olan servis kampanyası kapsamında bakım ve mekanik onarım işlemlerinde fatura toplamı üzerinden % 20 indirim avantajı sağlanıyor.

Türkiye çapında 7 servis noktasında temsil ettiği markalara yakışır nitelikte kaliteli hizmet vermeye devam eden Borusan Oto, otomobil ve motosikletlerini yaz koşullarına hazırlamak isteyen araç sahiplerine sunduğu avantajlı kampanya ile dikkat çekiyor. Trafiğe çıkış tarihi 2011 yılı ve öncesi BMW, MINI ve Land Rover markalı araçların yanı sıra BMW markalı motosikletler için geçerli olan servis kampanyası kapsamında bakım ve mekanik onarım işlemlerinde fatura toplamı üzerinden % 20 indirim avantajı sağlanıyor. Hasar onarımı ve lastik işlemleri haricinde tüm işlemler için geçerli olan % 20 indirimli servis kampanyası kapsamında işlem yaptıran müşterilere ayrıca müşteri  servis sadakat programları kapsamında farklı avantajlar da sunuluyor.

Kampanya kapsamında işlem yaptırıp “Servis Sadakat Programı” programlarına aktif üyeliği bulunmayan BMW markalı otomobil sahiplerine Joy Card, MINI sahiplerine Fun Card, Land Rover sahiplerine Go Card ve BMW motosiklet sahiplerine ise Ride Card hediye ediliyor.