Borusan Servislerde Yüzde 20 İndirim Fırsatı 2017

Kampanya 5 Kasım'a kadar geçerli.
24-10-2017 13:47 - 13757 Okundu

Borusan Oto’nun sunduğu servis kampanyası kapsamında, 3 yaş ve üzeri BMW ve MINI sahipleri için 5 Kasım tarihine kadar Borusan Oto şubelerinde mekanik ve bakım işlemlerinde yüzde 20 oranında servis indirimi sunuluyor. Borusan Oto'nun müşterilerine sunduğu özel ayrıcalıklardan Online Hizmetler vasıtasıyla www.borusanoto.com web sitesi üzerinden çok kısa bir sürede online servis randevusu alınabiliyor.

Borusan Oto şubelerinde, 3 yaş ve üzeri BMW ve MINI otomobil sahipleri için, 5 Kasım tarihine kadar mekanik ve bakım işlemlerinde yüzde 20 oranında servis indirimi sunuluyor. Ayrıca 600 TL ve üzeri servis harcaması yapan 3 yaş ve üzeri BMW ve MINI sahibi otomobil kullanıcıları, Shell akaryakıt istasyonlarında kullanabilecekleri 75 TL değerinde yakıt hediyesi kazanıyor.

Borusan Oto'nun müşterilerine sunduğu özel ayrıcalıklardan Online Hizmetler vasıtasıyla www.borusanoto.com web sitesi üzerinden çok kısa bir sürede online servis randevusu alınabilirken, otomobil sahipleri özel kampanya ve fırsatlardan da haberdar olabiliyor. Ayrıca Online Hizmetler sayesinde otomobil severler, sahip oldukları otomobilin teknik bilgi ve donanım özellikleriyle kasko ve garanti sürelerine de erişebiliyor.