Bugatti' nin SUV ve Hibrit Araç Üreteceği Kesinleşti

Bugatti, yeni dönem planlarını açıkladı.
04-10-2018 09:37 - 17813 Okundu

Eylül ayında Bugatti CEO'su Stephan Winkelman, bazı açıklamalarda bulunmuş ve herkesi heyecanlandırmıştı. Bu açıklamalarda markanın, ürün gamını genişleteceği yer alıyordu.Ancak Bugatti gibi lüks bir markanın böyle bir hamle yapması çok da kolay olmuyor.

VW Grubu altında faliyetlerini sürdüren Bugatti, elektrikli ve otonom araçlara olan ilginin son yıllarda bir hayli yüksek olduğunun farkında.Bu nedenle de planlamalarını elektrikli ve otonom araç doğrultusunda yapacakları belirtildi.

Elektrikli araçların yanı sıra SUV modeli de üretmek isteyen Bugatti, bu konuda da kolları sıvadı.Geçtiğimiz hafta kamuflajlı bir Bugatti modeli casus kameralar tarafından görüntülenmişti.Ancak bu modelin sedan bir kasa olduğu belirtilmişti.Fakat tahminler, bu modelin bir suv modeline dönüştürüleceği ve Bentley, Rolls Royce gibi markalar ile rekabet edileceği belirtiliyor.

Bizim tahminlerimize göre yeni model hibrit bir suv modeli olacak.SUV segmentinin hala gelişmeye devam etmesi ile lüks markaları da bu segmente yöneltiyor. Örneğin Lamborghini Urus modeli ile bu segmente giriş yapmıştı.