Citroen Berlingo 2015 Özellikleri Belli Oldu

Citroen,Berlingo modelinde teknolojiye daha çok önem vererek öne çıkmaya hazırlanıyor.
16-03-2015 13:59 - 14830 Okundu

Yeni bir yüze sahip olarak gelecek olan Belingo,önümüzdeki ay Cenevre Otomobil Fuarı'nda tanıtılacak.2015 Citroen Belingo küçük tasarım değişiklikleri,geliştirilmiş iç mekanı ve kullanılan teknoloji ile hem ticari hem de binek bir araç olarak karşımıza çıkacak.

İlk bakışta,.2015 Citroen Belingo'da yeni bir tampon,led teknolojili farlar ve ön ızgara gözle görülür ilk değişiklikler olarak göze çarpıyor.Multispace donanımında ise katlanabilir koltuklara,2 yeni gövde rengine,geniş diz boşluğuna ve 3000 litrelik bagaj hacmine yer verilmiş.

Kasım ayında satışa çıkacak olan Berlingo’nun iç bölümünde ise yeni 7 inçilk Touchdrive multimedya ekranı yer alıyor.Akıllı telefon ile bağlantı kurabilen bu teknoloji ile telefonunuzdan müzik dinleyebilir ve mesajlarınızı dinleyebilirsiniz.Ayrıca Yeni Berlingo’da ön park sensörleri,geri çarpışmaları önlemek amacıyla Active City adı verilen fren sistemi de bulunuyor.

Kaputunun altında ise Euro6  standartlarına uygun BlueHDı dizel motor seçeneği bulunuyor.İlk kez 6 ileri manuel şanzıman ile satışa çıkacak olan 2015 Berlingo, 3 Mart’ta başlayacak olan fuarda tanıtılacak.

Citroen Berlingo 2015 Model Fiyat Listesini Görmek İçin Tıklayınız