DS E-Tense Konsepti Hazırlıyor

2035 yılındaki DS otomobillere bir önizleme niteliğinde.
16-04-2018 15:17 - 18932 Okundu

Citroen'den ayrılan ve kendi başına bir marka olarak faliyetlerini sürdüren DS, PSA grubu altında yeni modeller çıkartmaya devam ediyor.En son yeni crossover modelleri tanıtan marka, şimdi de yeni bir konseptin örtüsünü kaldırmaya hazırlanıyor.

Elektrikli ve hibrit olarak tanıtılacak olan yeni konsept, uzun bir kaputa, iri kanatlara ve büyük jantlara sahip. Ayrıca geniş çamurlukları da heybetli bir tasarıma sahip olduğunu gösteriyor.

Videodan anlaşıldığı kadarıyla DS, bu konsept üzerinden iki farklı kabin üretecek.Birinci kabin standart bir kabinken, ikinci kabin Formula araçlarındakine benzer bir tasarıma sahip olacak.

Yeni E-Tense konseptinin Pekin Otomobil Fuarı'nda tanıtılması bekleniyor.Tahminlerimize göre yeni konsept ya coupe kasa olacak ya da Volkswagen Arteon gibi sportif bir sedan olacak. Tasarım olarak güzel araçlar ortaya çıkaran DS, yeni konsepti ile yine bizleri şaşırtan bir araç ile tanıştıracaktır diyebiliriz.

Ancan DS' in Türkiye'de çok fazla tutulmadığını da belirtelim. Yüksek işçiliği ve yedek parçası ve Fransız markalara olan önyargıdan dolayı, DS markası Türkiye pazarında yeteri kadar bir ilgi görmüyor.