En Popüler Araba Aksesuarları Nelerdir?

Güvenli ve konforlu yolculuklar için bazı ekipmanlara daha çok ihtiyacımız bulunuyor.
26-10-2020 07:25 - 21850 Okundu

Araba aksesuarları; yolculukları daha güvenli ve konforlu hale getiren, aracı kişiselleştirmeye yarayan ve gündelik ihtiyaçlara cevap veren çeşitli ekipmanlardır.

Popüler araba aksesuarlarını sıralarken öncelikle, yasal zorunluluğu bulunan ve zaruri ihtiyaçları karşılayan araç gereçlerden bahsetmek gerekir. Araç donanımını zenginleştirecek zaruri ihtiyaçlar şöyle sıralanabilir:

 

●      İlk yardım çantası

●      Yangın söndürücü

●      Çekme halatı

●      Kriko ve bijon anahtarı

●      Takoz ve patinaj zinciri

●      Reflektör

●      Stepne

●      Seyyar lamba ve yedek ampul

●      Yedek malzeme takımları

Bir aracı kişiselleştirmenin başlıca parametresi kullanıcı alışkanlıklarıdır. Örneğin sık sık uzun mesafe seyahatleri yapıyor olmanız, navigasyon cihazı kullanmanız gibi birtakım rutinler ihtiyaçlarınızı belirlemenize yardımcı olabilir. Bu ihtiyaçlar ışığında, araç içi düzenini zevkinize uygun hale getirebilirsiniz. Kullanıcılar arasında popüler olan araba aksesuarları şunlardır:

●      Telefon tutucu

●      Navigasyon tutucu

●      Şarj aparatı

●      Güneşlik

●      Boyun yastığı

●      Malzeme çantası

●      Koltuk askısı

●      Bagaj organizer

●      Kaydırmaz torpido pedi

●      Akü takviye kablosu

●      Oto kokusu

●      Temizlik ve bakım malzemeleri

●      Numaratör

Araç Aksesuarı Alırken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

Günümüzde hem sürücünün hem de yolcuların konforunu artıracak pek çok oto aksesuarı kolaylıkla temin edilebiliyor. Elbette, doğru ürünü seçmek için bazı noktaları göz önünde bulundurmak gerekiyor. Oto aksesuarlarının geneli için önem arz eden sağlamlık, dayanıklılık, işlevsellik vb. nitelikler dışında özen gösterilmesi gereken detaylar da var.

Ürün özelinde dikkat etmeniz gereken detaylar sizler için ilgili başlıklarda incelendi.

Telefon Tutucu

Öncelikle, telefon tutucu aksesuarın cihazınızla uyumlu olmasına dikkat etmelisiniz. Telefon tutucu aksesuarlar, vakumlu ya da yapıştırıcı özelliğiyle sert bir yüzeye sabitlenerek veya ızgaraya takılarak kullanılıyor. Aksesuarın kaliteli ve sağlam yapıda olması, yapışma özelliğini kaybetmemesi, varsa tutucu aparatının telefona zarar vermemesi büyük önem taşıyor.

Şarj Aparatı

Şarj aparatının telefonunuzla uyumlu olmasına dikkat etmelisiniz.

Güneşlik

Güneşliklerin sağlam malzemeden yapılması, aracınızı güneş ışınlarının zararlı etkisinden koruması gerekmektedir. Güneşliğin, pratik kullanım imkânı sağlaması ve kolay saklanabilen yapıda tasarlanmış olması avantajdır.

Araç İçi ve Bagaj Organizer

Malzeme çantası, koltuk askısı, bagaj organizer gibi oto aksesuarlarıyla hem düzenli hem şık bir araç organizasyonu sağlamak mümkün. Bu ekipmanların araç ölçülerinizle uyumlu, ergonomik ve sağlam olması gerekmektedir. İyi tasarlanmış bir organizer hem yolculuk konforunu artırır hem de eşyalarınızı güvende tutar.

Bagaj çantasının kasislerde ve ani frenlerde hareketi önlemesi, çok gözlü ve optimum ebatlarda olması önemli fayda sağlamaktadır. Araç içi çantaların ve torpido pedlerinin ise gözlük, telefon vb. gereçleri çizmeyecek malzemeden yapılmasına, montajının kolay olmasına dikkat edilmelidir.

Temizlik ve Bakım Malzemeleri

Oto fırçası, oto yıkama süngeri, ayakkabı cilası vb. temizlik ve bakım malzemeleri hem uzun yolda hem gündelik hayatta başvurulabilecek destek ekipmanlarıdır. Temizlik ekipmanlarının yumuşak, işlevsel ve yüzeyleri çizmeyen özellikte olmasına dikkat edilmelidir.

Araba aksesuarları mağazadan ya da internet üzerinden satın alınabilmektedir. Her iki durumda da güvenilir satıcıları tercih etmeye dikkat edilmelidir. Ürün kalitesi, malzeme nitelikleri gibi öne çıkan etmenler hem kullanım ömrüne hem de işlevselliğe katkı sağlamaktadır.

Güven damgası sahibi Avansas ile çeşitli markaların seçkin modellerini gözden geçirebilir, size ve sevdiklerinize daha konforlu bir yolculuk sağlayacak onlarca araba aksesuarı arasından isteklerinize uygun ürünleri görebilirsiniz.

Oto Aksesuarları Uygun Fiyata Nereden Alınır?

Olmazsa olmaz diyebileceğimiz bazı araba aksesuarları sayesinde araç standartları her geçen gün iyileşiyor. Güvenli ve keyifli yolculuk, kullanıcının lüksü olarak değil talebi olarak karşımıza çıkıyor. Biraz araştırmayla kaliteli araç aksesuarlarına uygun fiyatlara ulaşmak mümkün. Avansas sayesinde çeşitli nitelikteki pek çok ürünü inceleyerek ihtiyacınıza ve zevkinize uygun modelleri keşfedebilirsiniz.

Aradığınız oto aksesuar ürününe avantajlı fiyatlarla sahip olmak için hemen avansas.com sitesini ziyaret edebilir ve seçtiğiniz ürünü kapınızdan teslim alma kolaylığını yaşayabilirsiniz.

Kaliteli, kullanışlı ve şık araç aksesuarlarıyla aracınızı kişiselleştirmeniz, zevkinize ve ihtiyaçlarınıza uygun hale getirmeniz mümkün.

Gündelik yaşamı kolaylaştırması için satın alınan bir ürünün işlevsel olmaması beklenmedik sürprizlere yol açabiliyor.