Erin Heatherton Kia GT Line'ı 2015 İstanbul Autoshow'da Tanıttı

Kia GT Line,Erin Heatherton eşliğinde İstanbul Autoshow 2015'te tanıtıldı.
22-05-2015 11:09 - 15129 Okundu

Bugün Büyükçekmece'deki fuar alanı Tüyap'ta vip açılışıyla birlikte otomobil severlerin ziyaretine açılan İstanbul Autoshow 2015 onlarca yeni araba modeliyle adeta göz kamaştırıyor. Bu yıl 15.si düzenlenen İstanbul Autoshow'da ikisi dünyada ilk olmak üzere toplamda 60'ın üzerinde yeni modelin meraklılarıyla buluşacağı dev fuar 31 Mayıs tarihine kadar kapılarını açık tutacak.

Yaklaşık 600 bin kişinin katılması beklenen dev fuarın ilk gününde kuşkusuz en çok göze çarpan modellerden birisi de dünyaca ünlü Victoria Secrets mankeni Erin Heatherten'ın tanıttığı Kia cee'd GT Line oldu. Modern dış hatlarıyla genç kesimin yeni gözdesi olmaya adaylığını çarpıcı bir şekilde ortaya koymayı başaran Kia cee'd GT Line 1600cc motor hacmine tam 204 beygir gücü sağlamasıyla da ne kadar performansı yüksek bir araç olduğunu kanıtlıyor. Ayrıca 7 ileri otomatik vites seçeneği bulunmakta olan Kia ailesinin yeni üyesi şehiriçi trafiği yükünün bir kısmını sırtınızdan alırken aynı zamanda ekonominizi de düşünmeyi ihmal etmiyor.

Sade ama bir o kadar da şık bir iç tasarıma sahip olduğunu rahatlıkla söyleyebileceğimiz Kia cee'd GT Line sportif sürüş tarzını seven kişilerin ilk duraklarından biri olacağının sinyallerini veriyor. 2015 yılının son çeyreğinde satışa sunulması planlanan Kia cee'd GT modelinin satış fiyatının ne olacağı konusunda henüz kesin bir açıklama gelmemesine rağmen otoriteler tarafından 70 bin Lira düzeylerinde seyredeceği tahmin ediliyor.